Storalmenningen - kreativ inspirasjon
Meld deg på nyhetsbrevet..

Leker og eksperimenterer med broderisymaskinen

Aug 03, 2021
 

De siste dagene har jeg lekt meg mye med broderisymaskinen, testet litt hvilke design som fungerer godt og hva som fungerer mindre bra, og hvordan jeg skal få det til å fungere bedre. Det er ganske avansert teknologi, men jeg finner ut av det, sakte men sikkert. 

Jeg lagde til og med en liten tiktok-video av en av broderiprosessen med et månefase-mønster. 

Bli med i facebookgruppen Kreativ Frigjøring! 

Facebook-gruppen Kreativ Frigjøring er et fellesskap for alle som vil øve inn en daglig kreativ praksis, gjennom å tegne, male, hekle, skrive eller spille musikk. Det er et fellesskap med veldig lav  terskel for å dele din kreativitet og det du holder på med, samt å få litt inspirasjon og daglige "startere". 

Her finner du facebook-gruppen "Kreativ Frigjøring" 

Jeg vil være med i gruppa!

Vil du ha litt kreativ frigjøring i innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet mitt!

Storalm hater spam, og kommer aldri til å dele din informasjon med noen andre.