Storalmenningen - kreativ inspirasjon
Meld deg på nyhetsbrevet..

Å bygge ned murer

skyggearbeid tekster Mar 17, 2022
Når hun var liten, bygde hun opp murer rundt seg. Forsterket i mange lag, av mur og metall. Ut av det lille vinduet viftet hun en marionette av seg selv som verden kunne være glad i eller skyte på, alt etter som. Selv satt hun trygt.
 
Etterhvert som hun vokste, ble det trangere på kammerset hennes. Hun sukket og beklaget seg, men veggene var så harde. Hun visste ikke hvor hun skulle begynne. Murene skulle holde henne trygg. Murene skulle holde henne fast. De gjorde jobben sin.
 
Når hun ikke lenger hadde rom til å puste, begynte tennene hennes å gnage på vinduskarmen. Helt av seg selv. Neglene skrapte nedover i jorden.
 
Hun fikk ny luft.
 
Hun gravde bort bit for bit av murpuss og teglstein. Hun vokste utover i samme fart som nytt rom åpnet seg. Hun lo, for hun kjente at det var godt.
 
Hun visste at alle murene måtte rives ned. Hun skulle vokse inn i seg selv, inn i en uendelighet som måtte eksistere, som allerede bodde i henne. En uendelighet som skremte henne.
 
Kanskje det var lurt å beholde litt mur rundt seg? Verden er et farlig sted å være nyklekt og naken. Men så fant hun den gamle marionetten sin. Den kunne fremdeles ta imot noen skudd, om hun skulle havne i slikt selskap.
 
Solen stakk hodet inn i kammerset hennes, og sang «Nu jäklar, nu kör vi!"
 

Bli med i facebookgruppen Kreativ Frigjøring! 

Facebook-gruppen Kreativ Frigjøring er et fellesskap for alle som vil øve inn en daglig kreativ praksis, gjennom å tegne, male, hekle, skrive eller spille musikk. Det er et fellesskap med veldig lav  terskel for å dele din kreativitet og det du holder på med, samt å få litt inspirasjon og daglige "startere". 

Her finner du facebook-gruppen "Kreativ Frigjøring" 

Jeg vil være med i gruppa!

Vil du ha litt kreativ frigjøring i innboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet mitt!

Storalm hater spam, og kommer aldri til å dele din informasjon med noen andre.