Blekk - For begynnere

 

 

Send meg mer informasjon om kurset på e-post

Lær mer om hva kurset Blekk - for begynnere inneholder, hvordan det er oppbygd, og hvordan det kan transformere din kreativitet og gi deg en daglig, kreativ praksis.

Et kurs om blekk - og formalestetiske virkemidler

Dette er et kurs jeg er veldig stolt av. Et kurs som alle kommer til å få stort utbytte av, uansett om du er nybegynner eller om du har tegnet en stund.

Hvis du vil bli bedre kjent med blekk som tegnemedium, er dette kurset for deg.

Men! Dette kurset handler ikke bare om blekk. Blekk - for begynnere handler også om å lære grunnleggende bildekomposisjon. Jeg har konsentrert min fremste kunnskap om komposisjon og formalestetiske virkemidler, og i kurset formidler jeg min kunnskap om dette til deg på en lettfattelig måte.

Vi tar i bruk det vi lærer umiddelbart, i egne praktiske øvelser for hver uke av kurset, sånn at kunnskapen skal sitte bedre.

Kurset slippes gradvis over 8 uker.

Du får en e-post når nye leksjoner blir tiklgjengelige i Kajabi. Hver uke skal vi lære nye ting, leke oss, kose oss, og bli kjent med morsomme muligheter for videreutvikling, for eksempel med akryltusj, klipp og lim, abstrakte og konkrete spillopper. 

Slik legger kurset et godt grunnlag for at du skal ha en egen kreativ praksis med større selvtillit og trygghet i din egen skaperkraft.

Lær om blekk som tegnemedium fra en tegnelærer med tusenvis av timer med praktisk erfaring med blekk.

Lær om hvordan du kan bruke formalestetiske virkemidler til enkel bildekomposisjon

Få hjelp til å etablere en daglig kreativ praksis ved å bruke verktøyene du får i dette kurset.

Ditt tilbud

Kurset Blekk for begynnere har ordinært en verdi på 1500,-

OBS! Du er heldig, og fant frem til påmeldingen tidlig, før kurset åpner. Tilgangen til selve kurset åpnes 25. oktober. Dette er altså et tilbud til tidlige deltakere. Etter 25. oktober øker prisen for kurset.

Få kurset Blekk for begynnere for kun 850,- her: 

Jeg vil være med på kurset